KOBA NoordkAnt

“Vzw KOBA NoordkAnt” is een schoolbestuur van een 20-tal scholen die gelegen zijn aan de “noordkant” van Antwerpen, meer specifiek in Merksem, Ekeren, Stabroek en Antwerpen-Noord.

Het onderwijsaanbod in deze scholen omvat van kleuteronderwijs, lager onderwijs en secundair onderwijs inclusief se-n-se.

“KOBA NoordkAnt” is een van de 9 regionale schoolbesturen binnen de overkoepelende onderwijsvzw “Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen” (www.kobavzw.be).

Visie: 'geïnspireerd en inspirerend'

“Kwaliteitsvol en inspirerend onderwijs aanbieden vanuit een christelijk opvoedingsproject”: dat is de missie van elke KOBA-school. Om onze directies en leerkrachten zoveel mogelijk te ondersteunen bij deze taak voorziet KOBA NoordkAnt samenwerkingsinitiatieven op verschillende beleidsdomeinen zoals bv. bouw, boekhouding, personeelsadministratie, aankopen en preventie. Door de regionale verankering van het schoolbestuur kunnen de directies en de plaatselijke comités snel participeren bij het maken van beleidskeuzes.

 

Voor verregaande expertise op verschillende vlakken kan KOBA NoordkAnt en haar scholen terecht bij overkoepelende onderwijsvzw KOBA: naast informatie en advies verleent KOBA hen  pedagogische, administratieve en logistieke ondersteuning in de ruimste zin van het woord.

iStock_88474945_XLARGE (1).jpg
iStock_68066175_XLARGE (1).jpg

Vacatures

Directeur

Er zijn op dit ogenblik volgende vacatures beschikbaar:

Directeur lagere school Groenendaal in Merksem

Directeur kleuterschool OLV van Lourdes in Ekeren

(Klik hier om naar de vacature teksten te gaan)

 

Adjunct-directeur

Er zijn op dit ogenblik geen vacatures.

Er is een vacature beschikbaar voor TAC in Sint-Elisabeth in Merksem. Klik hier voor de vacature tekst.

 

Voor de vacatures voor leerkrachten, ondersteunend personeel of onderhoudspersoneel: consulteer de VDAB of de websites van de scholen. Kandidaten kunnen steeds een sollicitatiebrief met cv naar de scholen sturen.

Volg onze nieuwtjes op

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer